Tretmani lica

Žad gua sha

Bogata kineska aristrokratija ga je koristila još u 7. veku, kako bi izvukla negativnu energiju i toksine iz organizma, a ujedno smanjila otečenost lica.

Ovaj mali zeleni valjak, izrađen od poludragog kamena žada je potpuno zaludeo beauty svet.

Žad je poludragi kamen za koji se smatralo da je simbol čistoće i harmonije, i da ujedno pomaže pročišćavanju organizma. Upija negativnu energiju, dok ujedno prirodno prenosi infracrvene zrake, koji pospešuju cirkulaciju krvi.


Ono što ovaj valjak radi je da elimiše natečenost kroz masiranje limfnog sistema. Ovaj sistem je zapravo mreža tkiva i organa ispod kože koji pomažu da se organizma oslobodi toksina i otpada. Naše lice, baš kao i telo, može zadržavati višak vode. Zato, ako ste često otečeni i podbuli u licu – masaža lica vam je potrebna. Kada limfa dobije slobodan protok da ide kroz lice, imaćete čistiju, zdraviju kožu bez nakupljenih toksina i tečnosti.

Zad se preporucuje kod kombinovane-masne koze.
Odlican je za osobe koji imaju mitisere I aknoznu kozu, kao I kod osoba koje imaju oksidativno stresiranu kozu kojoj je potreban detox I blistavost.
Podize tonus lica I brzo I efikasno resava problem podocnjaka, tamnih krugova I oticanja dajuci kozi blistavost I jedrinu, svez I odmoran izgled.