Tretmani tela

vacuslim48

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja se uvek, brzo i lako može primeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tela.
Benefiti:
*Vidljivo smanjenje obima nakon prvog tretmana.
*Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana.
* Eliminacija viška tečnosti.
* Metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga).
* Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekat (efekat limfne drenaže).
*Laka za izvođenje, mogu je primenjvati svi beauty stručnjaci (kozmetičari, maseri, fizioterapeuti).
* Vacuslim 48 anticellulite & slimming metoda se može primenjivati kao samostalni tretman ili se može kombinovati kao dopuna za postizanje boljih i bržih rezultata u Anticelulit i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoporacije, kavitacije, radiotalasa, elektrostimulacije i ručnih anticelulit masaža.

AKTIVNE KOMPONENTE:

L-Carnitine ima snažan uticaj na proces oksidacije masnih kiselina, pomažući transport masti do mitohondrija gde se masti sagorevaju u energiju.

RonaCare Rutinsulfate je koristan sastojak za smanjenje celulita i teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava perifernu cirkulaciju,
omogućava snabdevanje tkiva hranljivim materijama i
otklanjanje štetnih materija iz tkiva. Čini kožu mladalačkom i lepom.

Caffeine snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.

Thermolate proizvodi udoban osećaj toplote na telu, u trajanju od 30 minuta do 2 časa.

Ekstrakt Divljeg kestena sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu, smanjujući na taj način njihovo oticanje.

Ekstrakt bršljana Ivy (Hedera Helix) – sadrži supstance u borbi protiv celulita, ublažavajući izgled narandžine kože.

Ekstrakt alge intenzivno hidrira i osvežava kožu.

Etarski kompleks (limun, cimet, narandža, ruzmarin), kao i kompleks (bergamot, menta, lavanda) osvežavaju i relaksiraju kožu doprinoseći njenom boljem izgledu

Protokol rada VACUSLIM 48 profesionalnog tretmana:

1. Izmeriti težinu i obim u cm klijenta, označiti izmerena mesta i zapisati vrednosti.
2. Klijenta u stojećem stavu namazati sa VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUMOM 1. Klijenta mažete od struka do stopala. Zaštitite ruke rukavicom jer serum izaziva hiperemijsko dejstvo i usled pojačane cirkulacije može izazvati svrab i crvenilo.
3. Potom na tretirana mesta nanesite VACUSLIM 48 SLIMMING & FIRMING CREAM 2 čije aktivne komponente pospešuju metabolizam masti i eliminaciju viška tečnosti. Krema ima termo krio efekat i izaziva prijatan osećaj na koži klijenta istovremeno ubacujući aktivne sastojke.
4. U VACUSLIM 48 WRAPPING BAG uvući klijenta i postaviti ga u ležeći položaj. Gornji deo vrećice ispod grudi zatvoriti elastičnim kaišem, a donji deo vrećice zatvoriti elastičnom vezicom, kako bi se sprečio ulazak vazduha (bitno je da noge kao i stopala klijenta budu postavljena u ravan  položaj).
5. U donji deo vrećice uneti nastavak ručnog usisivača i izvući sav vazduh iz vrćice kako bi se stvorio vakum. Pokrijte klijenta i ostavite ga 30 minuta, kako bi sve aktivne komponente iz VACUSLIM 48 preparata ostvarile svoj maksimalni efekat.
6. Nakon 30 minuta skinuti VACUSLIM 48 vrećicu, pokupiti peškirom višak tečnosti, a potom primeniti anticelulit masažu sa VACUSLIM 48 ANTI-CELLULITE & FIRMING 3 masažnim uljem
7. Izmerite klijenta, težinu i obim na označenim mestima.

Preporuka:

Za postizanje najboljih rezultata VACUSLIM 48 tretman radite na drugi dan, 6-12 tretmana. Savetujte klijenta o značaju redovne VACUSLIM 48 kućne nege. Tretman je potpuno bezopasan i može se primenjivati do postizanja željenih rezultata.