Tretmani lica

TRETMAN ALGAMA

Tretman lica algama pored osnovnog svojstva hidratacije ima ulogu dubinskog čišćenja kože, tako da je namenjen svim tipovima kože, a pospešuje mikrocirkulaciju i deluje anti-toksično.

Pomoću alga tretmana Vaša koža će povratiti izgubljenu vlažnost i vratiće joj se sjajan i zdrav izgled. Alge poseduju visok stepen biološki aktivnih materija i sadrže  mnoštvo esencijalnih aminokiselina, belančevina, vitamina grupe b,a,c,e, minerala, i oligo elemenata.


Preparati koji se koriste za ovaj tretman sadrže ekstrakte algi koji duboko hidriraju kožu, poboljšavaju tonus i daju joj vitalnost. Prijanjaju na kožu, ne maste je i izazivaju prijatan osećaj hlađenja. Tretman je preporučljiv za sve tipove kože i sva starosna doba.

Tretman algama je specijalno dizajniran tertman spoja visoke tehnologije gde biološki aktivne komponente svojim kože lica uz vidno poboljšanje tonusa, elastičnosti i smanjenja dubine bora. Sinergičkim dejstvom potpuno regenerišu i stimulišu ćelije kože lica,vraćajući im prirodni imunitet.

Specijalno formulisanim koktelom algi reguliše vitalnost ćelija vraćajući im prvobitnu snagu i tonus. Vitamini,minerali i aminokiseline iz žen-šena u kombinaciji sa oligomineralima iz algi maximalno hrane ćelije utičujući na podmlađivanje

Rezultat: vraćanje tonusa i elastičnosti uz vidno smanjenje bora.

Egzotični i jedinstveni anti-age tretman sa „Rajskim plodom“ i koktelom morskih algi uspostaviće pravilan rad i vitalne funkcije ćelija kože lica. Otkrili smo da je ovaj tretman idealan za zaštitu kože od štetnih spoljašnjih uticaja, što će očigleno sačuvati kožu lica mladalačkom, zategnutom i jedrom dugi niz godina.