Tretmani lica

tretman kiseonikom

Ovaj tretman sa razlogom zovu Holivudski sjaj. Namenjen je svim ženama… i muškarcima, a naročito pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima. Kiseonik je jedan od najbitnijih elemenata za ljudski život.

Kiseonik koji udišemo iz vazduha oko nas održava naše telo i pomaže koži da bude čista. Ali život u velikim gradovima, pušenje ili boravak u zadimljenim prostorijama i starenje čine da nivo kiseonika u koži opada, što doprinosi nastanku bora i finih linija.

Aktivni kiseonik je tečnost jakog dezinfekcionog dejstva koja efikasno uništava gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice. Vreme delovanja je 15-20 minuta. Koristi se za dezinfekciju, opekotine, proširene vene, poboljšanje cirkulacije, kao i posle depilacije radi smirivanja kože. Deluje lokalno i kao blagi anestetik.

Tretman kiseonikom već decenijama rade u banjama, u dermatološkim i ordinacijama plastičnih hirurga. Dok je osnovni mehanizam ostao isti – mlaz kiseonika pod pritiskom ubrizgava aktivne sastojke u površinske i srednje slojeve kože – kvalitet tih sastojaka je unapređen. Od osnovnih sastojaka koji vlaže kožu do sofisticiranih dodataka poput hijaluronske kiseline, antioksidanata i peptida. Poznati ga vole jer koža izgleda punije i sjajnije, što je važno pre izlaska na crveni tepih. Obzirom da je sezona partija i raznih društvenih događanja pred nama tretman kiseonikom je najbolja stvar koju možete da učinite za vašu kožu.

– Poboljšava proizvodnju kolagena – Infuzija kiseonika i vitamina u kožu podstiče proizvodnju kolagena, što vraća volumen i čvrstinu na koži koja je izgubila elastičnost.
– Pomaže detoksikaciju kože – svakodnevni toksini kao što su zagađenje vazduha i duvanski dim utiču na kožu. Tretman kiseonikom pomaže da se obrnu efekti zagađivača životne sredine i podmlađuje kožu željnu kiseonika.
– Ubrzava nastanak novih ćelija što ubrzava zarastanje ožiljaka, smanjuje akne i fleke.
– Nema nuspojava kao što su peckanje ili crvenilo. Proces unošenja kiseonika i seruma je prilično blag, čime je pogodan za osobe sa osetljivom kožom i za one koji ne vole hemijske tretmane, pa čak i za trudnice. Posle tretmana možete odmah nastaviti sa normalnim aktivnostima ili se našminkati.

Pre tretmana, koža se čisti od šminke i bilo koje površinske nečistoće. Zatim se radi ultrazvučni piling. Sledi suva kupka sterilnim kiseonikom koji dubinski dezinfikuje kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože nanosi se poseban serum na lice, vrat i dekolte. Zatim se taj serum dubinski unosi u kožu uz pomoć sprej pištolja sa kiseonikom.

U zavisnosti od specifičnih potreba vaše kože u infuziju mogu da se dodaju mešavine antioksidanata, brojnih peptida, kao i prirodni izbeljivači kože koji su savršeni za hiper-pigmentovanu kožu.

Čitava procedura traje negde od 30-60 minuta.Posle tretmana kiseonikom koža je osvežena i podmlađena. On čini da izgledate kao da ste se upravo vratili sa dugog odmora.

BENEFITI TRETMANA KISEONIKOM
Sjaj i hidrirana koža
Osećaj svežine i prokrvljenosti
– Lice bez akni
– Dobrodošla mladosti – smanjene bore i linijice, izbeljene fleke
– Koža bez crvenila
– Dobro tonirana koža
– Koža zaštićena štetnog dejstva sunca, ali i od budućih štetnih dejstava
Momentalni sjaj – spremni ste za veliki događaj!