Tretmani lica

tretman kavijarom

Mnoge žene postavljaju pitanje kako osvežiti kožu, ukloniti znake umora sa kože, i kako ukloniti bore i vratiti mladalački izgled.
Tretman kavijarom je postao pravi odgovor na to, kao i jedan od tretmana koji efikasno postiže hidrataciju i antiage tretman zajedno.
Nakon duge zime, koža je umorna, siva, dehidrirana, deluje starije. Kavijar tretman Vam omogućava rešenje koje daje rezultate odmah.

Tretmani kavijarom su luksuzni i veoma efikasni. Novi trendovi u kozmetici predstavljeni u Milanu 2011.godine, su približavanje estetske medicine i profesionalne nege kroz primenu kozmetičkih tretmana. Ovde se akcenat stavlja na aktivne komponente koje se efikasno transportuju do ćelija kože i ispoljavaju svoje dejstvo odmah, a koje je  povećano  za  96%. Ovakve komponente sadrži kavijar i zato je postao hit u kozmetologiji i rešavanju estetski problema kože.   

Kavijar dubinski prodire u kožu do ćelija i ostvaruje svoje dejstvo tako što stimuliše stvaranje kolagena, hidrataciju kože i mehanizme ćelijskih deoba. Tajna je u aminokiselinama i ekstraktu koji sadrže profesionalni preparati namenjeni isključivo za estetske tretmane kože.

Namenjen je svima koji imaju problem sa borama, dehidratacijom, umornom, derevitalizovanom kožom.

Kliničke studije su dokazale da kavijar stimuliše ćelije kože, jer su njegove ćelije veoma slične mladim epidermalnim ćelijama.

SASTAV KAVIJARA:
*kiseline MK
*aminokiseline AK
*grupe  vitamina
*mineralne soli ( 47 vrsta minerala )

Tretman lica kavijarom ne može izazvati nikakve imunološke i alergijske reakcije, i pogodan je za sve tipove koža, bez obzira na broj godina, mada se više preporučuje zrelijim kožama u cilju revitalizacije, regenereacije, uklanjanja bora. Takođe ima učinak i u lečenju fleka na koži.

S obzirom da je kavijar prirodan prozvod, nema ograničenja u njegovom korišćenju i primeni. Najbolje je primeniti ovaj tretman jednom nedeljno, 3-5 puta za efekte koji će biti trajniji. Kasnije je dovoljno održavanje jednom do dva puta mesečno.

Kavijar tretman može biti samostalna pocedura, ali i idobra kombinacija sa drugim tretmanima, kao što je mikrodermoabrazija dijamantskim česticama, ili u sklopu higijenskig čišćenja kože. 
Tretman kavijarom je veoma prijatan, sadrži akupresuru i masažu lica, kao i aplikovanje živih ćelija kavijara u cilju što boljih rezultata. Maska se sastoji od čistog kavijara i njegovog ulja, što daje poseban osećaj efikasnosti i delovanja ove procedure.

Tretman traje oko 60 min.