Tretmani tela

spa tretman

Da li vam se nekada čini da vam je koža gruba, ponegde ispucala, da nema sjaja i da je beživotna? Ako je tako znajte da je vreme za piling. Kao što svome licu priuštite piling s vremena na vreme, znajte da je on potreban i koži vašeg tela. Piling obnavlja vašu kožu, čini je svežom i zdravom i otklanja sa nje sve nakupljene nečistoće.

U Beauty centru MAska Vas očekuje široka lepeza raznih vrsta tretmana za negu tela koji će doprineti ne samo poboljšanju Vašeg fizičkog izgleda, već i očuvanju i poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja. Usluge nege tela su: piling, pakovanje, hranjiva krema i masaža.
Koristeći vrhusnke preparate dolazi do hidratacije, zatezanja i revitalizacije kože celog tela

Iz naše ponude izdvajamo La’France tretman tela, vrhunski spa tretman, namenjen svima koji žele da na svojoj koži osete tajne crvenog vina. Predstavljamo autentičan isplaniran program u trajanu od 90min  koji u sebi sadrži specijalan piling, maske za
telo na bazi crne cokolade, ulja i kreme za masažu sa cokoladnim ekstraktima. 
Cokoladni preparati deluju tonizirajuće, zatežu kožu vraćaju elastičnost i mekoću. 

Kroz tretman La’Paris produžite svežin , mladost i obradujte Vašu kožu svežim koktelima za detoksikaciju.

Hranjiva pakovanja za telo
Hranjiva pakovanja za telo se korite za poboljšanje tonusa kože, detoksikaciju, dubinsku hidrataciju. Vaša kože postaje svilenkasta i mekana na dodir.