Trepavice

Ruski volumen

Šta je to metoda nadogradnje RUSKI VOLUMEN?

Nadogradnja trepavica tehnikom “ruski volumen” je metoda kojim ćete učiniti da Vaš pogled bude ukrašen najlepšim i najgušćim trepavicama do sada.

Ovaj tretman poznat kao “ruski volumen” je najnovija procedura ekstenzije trepavica u kojoj možete dobiti trepavice od 3D-6D. Na jednu prirodnu trepavicu, dodaje se 3 do 6 trepavica, koje su tanke i lagane. Trepavice će biti znatno progušćene, a dužinu možete birati same.

Koja je razlika između ove tehnike i obične nadogradnje trepavica metodom 1 na 1 ?

Kod klasične nadogradnje trepavica (1 na 1) , dobijamo prirodniji izgled trepavica. Kod tehnike ruski volumen Vaše trepavice su uvek spremne za bilo koju priliku, znatno su gušće, i daju jedinstven izgled eyeliner-a. Takođe, zahvalne su za održavanje, jer se korekcija radi tek nakon 5-6 nedelja, što je razlika od tehnike 1 na 1, gde se korekcija radi na 3-4 nedelje. Prednost ruskog volumena je ta, što ga mogu raditi i devojke sa retkim trepavicama, a kao rezultat će imati gušće trepavice koje su oduvek želele.

Koliko traje tretman RUSKI VOLUMEN?

Procedura nadogradnje trepavica tehnikom RUSKI VOLUMEN traje oko sat i po vremena. Korekcija se radi na 6 nedelja.

Kako održavamo trepavice nakon nadogradnje tehnikom RUSKI VOLUMEN?

Održavanje trepavica je isto kao i kod klasične nadogradnje (ne korisiti ništa što ima ulja u sebi, i ne kvasiti prvih 48h) Bezbednost Vaših trepavica je zagarantovana, ukoliko se odlučite da se prepustite stručnom licu. Bitno je raditi korekcije na vreme, i ukoliko želite da skinete ove trepavice, takođe uradite to kod nas, kako bismo sačuvali Vaše trepavice.