Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tretmani lica

Mezoterapija

Mezoterapija je medicinska metoda koju je 1952. godine u Francuskoj otkrio dr M. Pistor.

U mezoterapiji se koriste male količine lekova u vidu “koktela”, aminokiselina, vitamina, vazodilatatora, lokalnih anestetika, biljnih preparata I homeopatskih lekova, hijaluronske kiseline, koje se bezbolnim putem ubrizgavaju u mezoderm.

Osim lica, vrata I dekoltea, ovom metodom uspešno se tretira I opadanje kose, kao I višak kilograma I celulit. Kada je reč o mezoterapiji lica, postoji površinska mezoterapija koja se naziva I Mezolift (Holivudski tretman) I dubinska mezoterapija poznata I kao Biorevitalizacija.

  • Površinska mezoterapija poznata I kao Mezolift ili Holivudski tretman je najefikasnija anti-aging terapija na svetu za hidriranje (1mm) i instant vraćanja sjaja licu. Tretman je bezbolan, radi se mikroiglicama, a rezultati su odmah vidljivi. Pod kožu se ubrizgavaju vitamini, minerali, amino-kiseline, Q-enzimi, hijaluronska kiselina, dvadesetčetvorokarantno zlato, platina i ekstrakti retkih biljaka iz Brazila, Čilea, Afrike… koji hrane i podmlađuju kožu, pojačavaju proizvodnju kolagena i elastina i stimulišu metabolizam. Nakon tretmana vidljivo je poboljšanje kože 30%, a taj efekat raste iz dana u dan. Za najbolje rezultate potrebne su tri terapije Mezolifta u kontinuitetu, po jedna terapija u intervalu od tri do pet nedelja. Koktel je poznat kao „vitaminska bomba”.
  • Duboka mezoterapija poznata I kao Biorevitalizacija je najpopularnija terapija podizanja mišićnog tonusa. Kokteli se sastoje od hijaluronske kiseline, kolagena, elastina i imaju odmah vidljiv biorevitalizujući efekat. Ubrizgavaju se dubinski (3mm) u kožu koja postaje čvrsta, elastična i podmlađena sa efektom jedrine. Tretman se primenjuje jednom ili dva puta godišnje u zavisnosti od starosti, stanja kože i kulture življenja.