Tretmani lica

masaža lica ventuzama

Ventuze su izrađene od ekološki čistog medicinskog silikona, koji ne izaziva alergijske reakcije na koži. Ruski proizvod, veoma otporan i izdržljiv na eksploataciju, što omogućava da se ventuze koriste i u profesionalnoj praksi. 

Primena:
Stimulacija i regeneracija kože lica
Peglanje bora i zatezanje kože lica
Otklanjanje otoka i nadutosti lica
-Korekcija `dvostrukog podbratka`

S godinama, protok krvi u kapilarima se snižava, što negativno utiče na ishranu i zasićenost kože kiseonikom. To neminovno dovodi do pojave bora, smanjene elastičnosti kože i promeni boje.

Vakuumna masaža lica povećava cirkulaciju krvi, poboljšava ishranu ćelija kože, ubrzava regeneraciju kolagena koji pojačava elastičnost kože. Kada se izvodi pravilno, odzivi o upotrebi vakuumne masaže lica su najpozitivniji i ona se može sprovoditi i u kućnim uslovima. 

Masažu sprovoditi oprezno u slučaju: gnojne i upalne kožne

Masaža se ne preporučuje u slučaju bolesti; akutne upale facijalnog nerva; traumatskih povreda na koži; hipertrofičkih ožiljaka; hipertenzije; bradavica; herpesa uakutnom stadijumu; gljivičnih kožnih oboljenja; povišene telesne temperature; psihičkih poremećaja; tumora; stanja alkoholne opijenosti. 

Upozorenje:  Tokom prvih procedura, moguća je pojava ekstravazata (supstrata krvi u mikrodozama), što je pokazatelj poremećaja mikrocirkulacije i služi kao pokazatelj za dalje sprovođenje procedure. 

Masažne pokrete treba sprovoditi lagano, ravnomerno, ritmički, bez prekida. Vreme sprovođenje masaže je individualno, dok se koža blago ne zacrveni. Posle masaže, ne izlazite odmah napolje ukoliko je zima.