Tretmani tela

gipsane bermude

Gipsane bermude su drenažni tretman koji na potpuno prirodan način smanjuje obim, oslobađa viška kilograma i zateže kožu, namenjen tretiranju celulita, otecenih nogu i stomaka ( edematozna stanja celulita), lokalizovane masnoće, i neelastičnosti kože.

Aktivne supstance koje su odgovorne za rešavanje ovih problema su:
-silicijum – ima ulogu u stvaranju kolagena
– magnezijum-veoma važna komponenta za učvršćivanje tkiva
– bakar- ima važnu ulogu u stvaranju elastina
– gvožđe-očuvanje mlade kože i tonusa
– cink-vezuje slobodne radikale, tj.poboljšava eliminaciju štetnih
materija

Sve je prirodnim putem i bez skalpela, telo se oblikuje po želji jer multiaktivni sistem deluje istovremeno na celulit, gojaznost i opušteni tonus kože, dajući osećaj lakoće u nogama. Rezultati su odmah vidljivi.

Ovim fenomenalnim tretmanom može se skinuti čak i ceo konefekcijski broj za 1 tretman, za vrlo kratko vreme (45min).
Aktivne supstance gipsanih bermuda delujući međusobno, učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju elastičnost i što je najbitnije, tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu.

U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana!

Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom.

Potrebno je napomenuti da je ovaj tretman veoma pogodan za Vasa KRITIČNA MESTA (bokovi, zadnjica, butine, stomak ), a ako želite da za neku priliku izgubite čak i do 1 konfekcijski broj i steknete željenu figuru, ovo je pravi izbor za Vas!
U toku tretmana nanose se preparati u obliku oligoelemenata koji učestvuju u borbi protiv upornog celilita i štetnih materija.

Gipsane bermude se mogu raditi kao pojedinačni tretman, ali i u serijama. Mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima za postizanje još boljih i dugoročnijih rezultata. Pored toga što je u osnovi drenažni tretman, gipsane bermude se često koriste kao dopunski tretman u anticelulit programima i kod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, dajući željeni sinergijski efekat.

Tretman preporučujemo da se radi u seriji od 5-10 tretmana na 7 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3h, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju posle tretmana. Za bolje rezultate, kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom.