Tretmani tela

elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija  za oblikovanje tela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. Elektrostimulatori funkcionišu tako što preko elektroda postavljenih na telo do mišića dolaze strujni impulsi i izazivaju kontrakciju mišića. Ti električni impulsi, koji nisu neprijatni, dovode mišiće u stanje rada. Za kontrakciju mišića je potrebna energija. Ta energija se dobija iz glikogena i rastvaranjem okolnih masnih naslaga.

Primenom elektrostimulacije mišića se postiže smanjenje obima delova tela za dva do tri centimetra u struku, bokovima, natkolenicama…

Oblikovanje tela – Elektrostimulacija trenutno je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme, uz primenu I rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda
Tokom običnog vežbanja, mišić aktivira samo do 50-60% svog potencijala i to za kratko vreme, pre nego što se umori. Sa
Elektrostimulacijom možemo postići veću i dužu aktivnost tihmišića.
Sa elektrostimulacijom i pravilno postavljenim elektrodama na telu, precizno programirani elektronski impulsi sa promenljivim sekvencama mogu dostići grupe mišića za čiju je aktivaciju potrebno 45 minuta intenzivnog rada, u sekundi! Zapravo, upravo ovi teško dostupni veliki mišići prvi reaguju na električnu biostimulaciju.

Aparat je biostimulator, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfni sistem, tkiva i mišiće. Obični stimulatori elektrodama šalju impulse samo mišićima, elektrostimulacija deluje na ceo sistem.

 Ova kategorija ima 5 Programa

NEPOSREDNI GUBITAK CENTIMETARA
Ovaj Program je za brzo gubljenje obima i rezultat možete očekivati već nakon prve terapije. Signali i talasi koji se izmenjuju deluju na odstranjivanje suvišne tečnosti, masno tkivo se stisne i mišići se napnu za brzi gubitak obima oko stomaka, bokova, butina i struka.

MRŠAVLJENJE GUBLJENJE TEŽINE Ovaj Program treba kombinovati sa zdravim načinom ishrane koji je namenjen mršavljenju. Kombinacija kontrolisanog unosa kalorija i masnoća sa elektrostimulacijom će ubrzati gubljenje težine i centimetara. Telo će se preoblikovati, koža će biti napeta, mišići će postati čvršći, toksini će se izlučiti. Povećana fizička pripravnost tela će klijentu olakšati održavanje gubitka težine i poboljšaće se energetsko stanje.

ANTI CELULIT
Ovaj Program se može kombinonati sa kremama protiv celulita, kako bi se smanjivanje celulita još više pojačalo. Ova sekvencijalna stimulacija olakšava razbijanje masnoga tkiva i njegovo uklanjanje sa nežnim pumpanjem limfnog sistema.

MASNOĆA U MIŠIĆ

Ovaj Program je razvijen za smanjivanje masnoće i povećanje mišičnog tonusa i fizičke pripravnosti u predelima, gde se nakupila masnoća umesto mišića. Ova sekvencijalna stimulacija podstiče spora tanka mišićna vlakna i istovremeno pomaže pri smanjivanju masnoga tkiva. Može se kombinovati sa kremama za mršavljenje, tonus, gubljenje masnoće, tako da je još delotvorniji.

MRŠAVLJENJE NAKON POROĐAJA
Ovaj Program je napravljen za gubljenje težine i obima, razbijanje suvišne masnoće i zatezanje oslabljenih mišića nakon porođaja. Može se upotrebiti na stomaku nakon obavljenog lekarskog pregleda nakon porođaja, tek kada se krvarenje zaustavi. To je obično 6 nedelja nakon porođaja.
Preporučujemo da se klijent posavetuje sa svojim lekarom.