Tretmani lica

Corrective tretman

Ovim tretmanom uspešno se deluje na kontrakcije mišića, povećava se volumen i gustina kože, što dovodi do poboljšanja ćelijske strukture i bolje komunikacije među ćelijama.

Tretman je osmišljen za sve one koji žele da odlože znakove starenja i pojavu prvih mimičkih borica, ali i onima koji žele da ublaže duboke mimičke bore i poboljšaju opušteni tonus kože. Dakle, može se raditi i preventivno, ali i u zrelom dobu.


Tretman se radi u seriji od četiri tretmana, što je preporučeni minimum. Jedan tretman traje približno oko sat vremena, a ukoliko je potrebno moguće je raditi i više serija za najbolje rezultate ili kombinovati sa drugim tretmanima.

Tretman se radi jednom sedmično, a sve savete i najbolji plan za vaše stanje kože, možete dobiti kod nas u Beauty Centru Maska.

Magični sastojci Corrective linije?
* Wrinkle reducer peptide complex: Rastvor napravljen sa tri peptida protiv kontraktura komplementarnog dejstva za intenzivnije i trajnije zatezanje kože.
* Wrinkle filler infusing pad: Liofilizirana matrica od polisaharida koja pojačava apsorpciju i čvrstinu kožnih aktiva.
* Wrinkle filler hyaluronic concentrate: Koncentrovani rastvor sa hijaluronskom kiselinom sa popunjavajućim efektom posebno kreiranim za tretman dubokih bora.
* Pearl deluxe regenerating mask: Maska krema sa prahom od mikronizovanog bisera. Poboljšava ćelijsku arhitekturu i komunikaciju i stimuliše procese regeneracije tkiva koji podmlađuju kožu.
* Aktivni sastojci: Hyaluronic Acid, Pearl Powder, Oil-Soluble sea lavender extract, Anemarrhenae asphedeloides extract, Dictyopteris membranacea extract.
Tretman se može raditi hidroelektroforezom ili galvanskom strujom.