Tretmani tela

brazilsko podizanje zadnjice

Brazilke su poznate po svom prelepom telu, ali ne morate da idete u Rio kako bi postigli prelepu zadnjicu. Rešenje se krije u Beauty centru Maska koji će da vam omogući zadnjicu o kakvoj
ste sanjali.

Okrugla visoka zadnjica ponos je svake žene i mašta svakog muškarca. Međutim, tkivo zadnjice gubi svoj tonus i fleksibilnost kod drastičnog gubitka kilograma, dijeta, porođaja, ali i sa godinama. Tretmanom brazilskog podizanja zadnjice povratite svojoj zadnjici zategnutost i elastičnost.

Tretman brazilskog podizanja guze, zatezanja mišića i reoblikovanja figure izvodi se tako što serije ritmičkih razlicitih rucnih pokreta stimilišu opušteno tkivo i vraćaju elastičnost mišićnih vlakana preoblikovanjem tretiranih zona.
Pored podizanja tonusa, tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrana kože, kao i poboljšanje njenog kvaliteta.Pod uticajem stvorenog vakuma dolazi do podizanja i stimulacije kožnog tkiva.

Vakum predstavlja najbezbedniji način za korigovanje tonusa mišica, a dokaz za to je i njegova široka primena, kako u kozmetologiji, tako i u medicini.