Masaže

anticelulit masaža ventuzama

Ventuze, stara kineska metoda lečenja, sada je ponovo popularna i to u celom svetu, pogotovo kada je reč o celulitu. Celulit obično ni ne primećujemo dok ne dođe leto i kad već planiramo letovanje. U Beauty centru MAska možete dobiti stručnu konsultaciju sa našim osobljem koje će vam pomoći da odaberete najbolji tretman protiv celulita. Pored različitih masaža sada su u ponudi i čuveni tretman ventuzama.

Hoćete da ekspresno izgubite višak kilograma, ojačate imunitet, smanjite celulit i povećate vitalnost? U tome vam mogu pomoći male staklene tegle pod imenom ventuze. Ove teglice, koje služe za vakuum masažu, stigle su u Srbiju iz daleke Kine, gde seprimenjuju  već vekovima. Masno tkivo nestaje, a koža se zateže. Kupiranje ili tretman ventuzama jedna je od metoda kineske tradicionalne medicine. Važi za efektnu terapeutsku tehniku koja se koristi sama ili u kombinaciji raznoraznim tehnikama masaza.

Površina kože koja se masira ventuzama prvo se namaže uljem, pomoću aparata pravi se vakuum, a onda se izvode masažni pokreti. Kako pomažu ventuze

– Umanjuju gojaznost

– Pospešuju cirkulaciju

– Detoksikuju organizam

– Smanjuju celulit

– Poboljšavaju imunitet i vitalnost

– Podižu nivo energije

-Podmlađuju kožu

– Deluju antivirusno, protivupalno

-Normalizuju metabolizam

– Otklanjaju bol u leđima

– Leče nesanicu.